​Læs omkring vores projektudvikling

Læs mere​

arrow

Projektudvikling fra A til Z

Hos KONstruct lægger vi stor vægt på et solidt samarbejde med vores investorer, som vi hovedsageligt udvikler større ejendomsprojekter med. KONstruct styrer hele processen og sikrer, at hvert projekt bliver gennemført som planlagt. For at kunne nå vores mål om at gennemføre projekter af høj kvalitet til tiden stiller vi store krav til os selv og vores partnere.

Professionelle
og værdiskabende projekter

Vi skaber professionelle og værdiskabende projekter for grundejere, butiksejere, lejere og investorer. Vi varetager processen fra den indledende dialog med grundejerne, gennemførelse af lokal- og kommuneplan og udarbejdelse af lejekontrakter til brugerne til det endelige salg til slutinvestoren.

Vi ser muligheder,
hvor andre ser en bar mark

Med erfaringer fra mange typer af projekter kan vi udarbejde et ejendomsprojekt, der udnytter grunden bedst muligt, og som giver størst værdi for dig som grundejer. Vi hører gerne fra dig, hvis du ejer en grund eller en ejendom med udviklingsmuligheder.

Skab overblik

Vi kan hurtigt være behjælpelige med at undersøge mulighederne og give dig et overblik over, hvad der er realistisk for netop din grund eller ejendom.


Da vi udvikler ejendomme til både detailhandel, kontor og boliger, kan alle typer af grunde og ejendomme have vores interesse. Klik på billederne for at læse mere om vores igangværende udviklingsprojekter.

Projekter

Læs mere​

arrow