Læs om vores projektudbud

​Læs mere

arrow

Vi deltager også i kommunale udbud

VI HAR DE BEDSTE IDÉER

KONstruct deltager også i projektudbud vedrørende kommunale grundudstykninger. Forudsætningen er, at vi kan se muligheder i at opføre et attraktivt projekt på den udbudte matrikel. 

At deltage i projektkonkurrencer stiller store krav både til os som projektudviklere og til vores samarbejdspartnere, da det kun er den bedste idé, der vinder retten til projektet.

KONGESKRÆNTEN, SMØRUM

I foråret 2016 deltog vi i Egedal Kommunes udbud vedrørende den ca. 23.000 m² store og naturskønne grundudstykning på Kongeskrænten i Smørum. KONstruct vandt projektkonkurrencen med et meget attraktivt projekt, hvor boligerne indgår i en grøn og bæredygtig bydel. 

Det har været en bærende idé at understøtte områdets grønne profil og lade dette være udgangspunktet for udformningen af de attraktive og bæredygtige boliger.

VIERDIGET, DRAGØR

I 2015 deltog vi i Dragør Kommunes projektudbud vedrørende en ca. 27.000 m² stor grundudstykning på Vierdiget i Dragør, direkte ud til Øresund.

Byggegrunden har en særlig attraktiv beliggenhed på Dragør Sydstrand lige ud til strandengene og Øresund. I forbindelse med disponeringen af bebyggelsen har det derfor været væsentligt, at der fra alle boliger bliver udsigt til disse herligheder.

Den nye bebyggelse refererer på flere måder til Dragør by med de karakteristiske lyse huse. Fra udkigsposterne på boligernes tage kan udsigten over Øresund nydes.

Vi vandt desværre ikke dette udbud, men er stolte af vores bidrag og idé. Projektet blev udarbejdet i tæt samarbejde med Kontiki Holding, som var investor bag denne projektmulighed. Klik på billederne for at læse mere om aktuelle konkurrenceprojekter udarbejdet af KONstruct.

Projektudbud

Læs mere om vores projektudbud

arrow