Projekter under opførsel

Gøteborg Allé, Aarhus

Gøteborg Allé, Aarhus

Kongeskrænten, Smørum

Kongeskrænten, Smørum

 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Kongeskrænten, Smørum
 • Gøteborg Allé, Aarhus

  Om projektet:
  234 delevenlige boliger på 50-85 m² samt en mindre café. Der opføres i alt ca. 17.650 m².
  KONstruct udvikler projektet i samarbejde med Kontiki Holding, der er investoren bag projektet. Når projektet står færdigopført og udlejet, har vi solgt boligerne videre til fonden Europa Capital.
  Forventet aflevering: medio 2020.

  Droneoptagelse af byggeplads – januar 2019

  Gøteborg Allé, Aarhus from Eyes In The Sky on Vimeo

 • Kongeskrænten, Smørum

  Om projektet:

  Kongeskrænten er en del af et område, hvor nye modeller for tætte, sociale og grønne bymiljøer vokser frem, og dette område tilbyder en unik mulighed for at lægge grundstenen til en langsigtet plan, der understøtter fællesskaber og naboskab i Egedal Kommune.

  Kongeskrænten er placeret i et vidtstrakt grønt landskab med kuperet terræn og stærke landskabelige pejlemærker som gravhøje og det naturskønne dige. De kommende bebyggelser integreres i landskabet og får kontakt med og udsyn til omgivelserne, så der skabes nye funktioner og forbindelser i et ’urbant urlandskab’.

  Boligsammensætning: Det bedste resultat over en lang tidshorisont vil blive opnået ved at benytte materialer med lang levetid og nem vedligeholdelse. Ligesom beplantningen rundt om bebyggelsen, der ikke vil blive trimmet, vil husene stå robust midt i det grønne. Facaderne skalmures, og dermed bruges tegl som et solidt og vedligeholdelsesfrit, men også smukt, materiale – her brugt i øjenhøjde. På udvalgte facadepartier mures tegl i forbandt, hvilket både skaber en flot skyggeeffekt og gør det muligt for slyngplanter at vokse op ad facaderne, så bebyggelsen begrønnes med tiden.

  Projektet omfatter tre gennemgående boligtyper: 59 toplansboliger i to varianter på 126-134 m², som består af firerums boligtyper, og 7 treplansboliger på 165-172 m² med femrumsboliger. Fælles for boligerne er, at de alle er indrettet med to badeværelser. Ligeledes har alle boliger adgang til både forhave og baghave fra det åbne køkken-alrum. Alle boliger opføres som energi 2020-boliger, hvilket sikrer et meget lille energiforbrug.

  Forventet aflevering:

  Etape 1 – 30 boliger: ultimo 2018. Etape 2 – 36 boliger: primo 2020.

  Kongeskrænten, Smørum 10
  Kongeskrænten, Smørum 09
  Kongeskrænten, Smørum 08
  Kongeskrænten, Smørum 07
  Kongeskrænten, Smørum 06
  Kongeskrænten, Smørum 05
  Kongeskrænten, Smørum 04
  Kongeskrænten, Smørum 03
  Kongeskrænten, Smørum 02
  Kongeskrænten, Smørum 01
 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Kongeskrænten, Smørum