Læs omkring vores projektudvikling

Projektudvikling fra A til Z

Hos KONstruct lægger vi stor vægt på et solidt samarbejde med vores investorer, som vi hovedsageligt udvikler større ejendomsprojekter med. KONstruct styrer hele processen og sikrer, at hvert projekt bliver gennemført som planlagt. For at kunne nå vores mål om at gennemføre projekter af høj kvalitet til tiden stiller vi store krav til os selv og vores partnere.

Professionelle og værdiskabende projekter

Vi skaber professionelle og værdiskabende projekter for grundejere, butiksejere, lejere og investorer. Vi varetager processen fra den indledende dialog med grundejerne, gennemførelse af lokal- og kommuneplan og udarbejdelse af lejekontrakter til brugerne til det endelige salg til slutinvestoren.

Vi ser muligheder, hvor andre ser en bar mark

Med erfaringer fra mange typer af projekter kan vi udarbejde et ejendomsprojekt, der udnytter grunden bedst muligt, og som giver størst værdi for dig som grundejer. Vi hører gerne fra dig, hvis du ejer en grund eller en ejendom med udviklingsmuligheder.

Skab overblik

Vi kan hurtigt være behjælpelige med at undersøge mulighederne og give dig et overblik over, hvad der er realistisk for netop din grund eller ejendom.

Da vi udvikler ejendomme til både detailhandel, kontor og boliger, kan alle typer af grunde og ejendomme have vores interesse. Klik på billederne for at læse mere om vores igangværende udviklingsprojekter.

Projektudvikling fra A til Z

Kongeskrænten, Smørum

Kongeskrænten, Smørum

Havkærvej, Tilst

Havkærvej, Tilst

Gøteborg Allé, Aarhus

Gøteborg Allé, Aarhus

Lystrupvej, Risskov

Lystrupvej, Risskov

 • Kongeskrænten, Smørum
 • Havkærvej, Tilst
 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Lystrupvej, Risskov
 • Kongeskrænten, Smørum

  Om projektet:

  Kongeskrænten er en del af et område, hvor nye modeller for tætte, sociale og grønne bymiljøer vokser frem, og dette område tilbyder en unik mulighed for at lægge grundstenen til en langsigtet plan, der understøtter fællesskaber og naboskab i Egedal Kommune.

  Kongeskrænten er placeret i et vidtstrakt grønt landskab med kuperet terræn og stærke landskabelige pejlemærker som gravhøje og det naturskønne dige. De kommende bebyggelser integreres i landskabet og får kontakt med og udsyn til omgivelserne, så der skabes nye funktioner og forbindelser i et ’urbant urlandskab’.

  Boligsammensætning: Det bedste resultat over en lang tidshorisont vil blive opnået ved at benytte materialer med lang levetid og nem vedligeholdelse. Ligesom beplantningen rundt om bebyggelsen, der ikke vil blive trimmet, vil husene stå robust midt i det grønne. Facaderne skalmures, og dermed bruges tegl som et solidt og vedligeholdelsesfrit, men også smukt, materiale – her brugt i øjenhøjde. På udvalgte facadepartier mures tegl i forbandt, hvilket både skaber en flot skyggeeffekt og gør det muligt for slyngplanter at vokse op ad facaderne, så bebyggelsen begrønnes med tiden.

  Projektet omfatter tre gennemgående boligtyper: 59 toplansboliger i to varianter på 126-134 m², som består af firerums boligtyper, og 7 treplansboliger på 165-172 m² med femrumsboliger. Fælles for boligerne er, at de alle er indrettet med to badeværelser. Ligeledes har alle boliger adgang til både forhave og baghave fra det åbne køkken-alrum. Alle boliger opføres som energi 2020-boliger, hvilket sikrer et meget lille energiforbrug.

  Forventet aflevering:

  Etape 1 – 30 boliger: ultimo 2018. Etape 2 – 36 boliger: primo 2020.

  Kongeskrænten, Smørum 10
  Kongeskrænten, Smørum 09
  Kongeskrænten, Smørum 08
  Kongeskrænten, Smørum 07
  Kongeskrænten, Smørum 06
  Kongeskrænten, Smørum 05
  Kongeskrænten, Smørum 04
  Kongeskrænten, Smørum 03
  Kongeskrænten, Smørum 02
  Kongeskrænten, Smørum 01
 • Havkærvej, Tilst

  Om projektet:

  På den gamle GASA-grund i Tilst udvikler KONstruct en helt ny bydel med ca. 625 nye boliger samt i mindre omfang kontorer, som samlet udgør ca. 56.000 m². Visionen er at skabe en ny, levende bydel i Tilst med et mangfoldigt boligudbud og attraktive byrum. Den 7,5 ha store bydel vil kunne understøtte handelsmulighederne og byomdannelsen i Tilst og vil desuden forøge boligudbuddet i Aarhusområdet.

  Boligsammensætning: Den primære anvendelse i området bliver fastlagt til boligformål fordelt på fire hovedtyper: Town-houses i to samt tre etager, punkthuse i fire og fem etager, karrébebyggelser i to-fire etager samt ungdomsboliger. Den bredt sammensatte boligmasse skaber en mere varieret og levende bydel.

  KONstruct har udviklet projektet i samarbejde med Ejendomsgruppen Danmark.

  Lokalplanen er færdiggjort i sommeren 2018. KONstruct har i samarbejde med Ejendomsgruppen Danmark solgt alle byggeretterne.

  Aflevering: udgangen af 2018.

  Hent pdf omkring projektet her.

  Havkærvej, Tilst 09
  Havkærvej, Tilst 08
  Havkærvej, Tilst 07
  Havkærvej, Tilst 06
  Havkærvej, Tilst 05
  Havkærvej, Tilst 04
  Havkærvej, Tilst 03
  Havkærvej, Tilst 02
  Havkærvej, Tilst 01
 • Gøteborg Allé, Aarhus

  Om projektet: 234 delevenlige boliger på 50-85 m² samt en mindre café. Der opføres i alt ca. 17.650 m².

  Beskrivelse:

  Boligerne er centralt beliggende i forhold til mange af Aarhus’ uddannelsesinstitutioner. Den lukkede karré med topmoderne delevenlige boliger og de flotte grønne udenomsarealer sikrer, at området udgør en lille by i byen, som studerende og førstegangskøbere vil finde det meget attraktivt at bosætte sig i.

  Alle lejlighederne har egen altan, og hele tagarealet udgør en samlet taghave til fri afbenyttelse for bygningens beboere. Facaden opføres i Zink og kombineres med en varm træbeklædning i stueplan, som giver et lækkert arkitektonisk udtryk.

  Projektet er tegnet af AART Architects og opføres i totalentreprise. Vi forventer at udbyde lejlighederne i første halvår af 2020.

  KONstruct udvikler projektet i samarbejde med Kontiki Holding, der er investoren bag projektet. Når projektet står færdigopført og udlejet, har vi solgt boligerne videre til fonden Europa Capital.

  Forventet aflevering: medio 2020.

  Gøteborg Allé, Aarhus 06
  Gøteborg Allé, Aarhus 05
  Gøteborg Allé, Aarhus 04
  Gøteborg Allé, Aarhus 03
  Gøteborg Allé, Aarhus 02
  Gøteborg Allé, Aarhus 01

  >.

 • Lystrupvej, Risskov

  Om projektet: ca. 230 boliger på 70-120 m². Der opføres i alt 17.600 m².

  Beskrivelse:

  Som en del af den store omdannelse af arealet fra Grenåvej til Egå Engsø udvikler KONstruct en ny lokalplan, som samlet andrager ca. 155.000 m2 byggeretter. Der vil i de kommende år blive etableret en hel ny bydel i det attraktive Risskov nord for Aarhus. Udviklingsområdet ligger med Engsøen i umiddelbar nærhed ligesom den attraktive Bellevuestrand i Risskov ligger indenfor gåafstand.

  KONstruct samlede byggeretter i området på ca. 23.500 m2 hvoraf 25% er almene byggeretter. KONstruct opfører ca. 230 private boliger.

  Boligerne vil have en optimeret planløsning og opføres i kvalitetsmaterialer. Samtlige lejligheder har egne altaner og ligger op til et stort grønt fællesområde. De højest beliggende boliger bliver orienteret efter udsigten både til Aarhusbugten og til Egå Engsø. Projektet tegnes af AART Architects og forventes opført i totalentreprise. KONstruct forventer at udbyde lejlighederne som udlejningsboliger i første halvår af 2021.

  Forventet aflevering: medio 2021.

  Hent pdf omkring projektet her.

  Lystrupvej, Risskov 02
  Lystrupvej, Risskov 01
 • Kongeskrænten, Smørum
 • Havkærvej, Tilst
 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Lystrupvej, Risskov