• slideshow04
 • slideshow03
 • slideshow02
 • slideshow01

Læs omkring vores projektudvikling

Projektudvikling fra A til Z

Hos KONstruct lægger vi stor vægt på et solidt samarbejde med vores investorer, som vi hovedsageligt udvikler større ejendomsprojekter med. KONstruct styrer hele processen og sikrer, at hvert projekt bliver gennemført som planlagt. For at kunne nå vores mål om at gennemføre projekter af høj kvalitet til tiden stiller vi store krav til os selv og vores partnere.

Vi skaber professionelle og værdiskabende projekter for grundejere, butiksejere, lejere og investorer. Vi varetager processen fra den indledende dialog med grundejerne, gennemførelse af lokal- og kommuneplan og udarbejdelse af lejekontrakter til brugerne til det endelige salg til slutinvestoren.


KONstruct ser muligheder, hvor andre ser en bar mark. Med erfaringer fra mange typer af projekter kan vi udarbejde et ejendomsprojekt, der udnytter grunden bedst muligt, og som giver størst værdi for dig som grundejer. Vi hører gerne fra dig, hvis du ejer en grund eller en ejendom med udviklingsmuligheder. Vi kan hurtigt være behjælpelige med at undersøge mulighederne og give dig et overblik over, hvad der er realistisk for netop din grund eller ejendom.

Da vi udvikler ejendomme til både detailhandel, kontor og boliger, kan alle typer af grunde og ejendomme have vores interesse. Klik på billederne for at læse mere om vores igangværende udviklingsprojekter.
Lystrupvej, Risskov

Lystrupvej, Risskov

Gøteborg Allé, Aarhus

Gøteborg Allé, Aarhus

Havkærvej, Tilst

Havkærvej, Tilst

Kongeskrænten, Smørum

Kongeskrænten, Smørum

 • Lystrupvej, Risskov
 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Havkærvej, Tilst
 • Kongeskrænten, Smørum
 • Lystrupvej, Risskov

  Om projektet: ca. 250 boliger på 70-120 m². Der opføres i alt 18.000-20.000 m².

  Beskrivelse:

  Som en del af den store omdannelse af arealet fra Grenåvej til Egå Engsø udvikler KONstruct ca. 250 boliger. Boligerne har en rigtig god planløsning og opføres i kvalitetsmaterialer. Alle lejlighederne har egne altaner eller tagterrasser og ligger op til et stort grønt fællesområde. De højest beliggende boliger bliver orienteret efter udsigten både til Aarhusbugten og til Egå Engsø. Projektet tegnes af AART architects og forventes opført i totalentreprise. Vi forventer at udbyde lejlighederne i andet halvår af 2018.

  KONstruct udvikler projektet i samarbejde med Kontiki Holding, der er investoren bag projektet.

  Forventet aflevering: udgangen af 2019.

  Hent pdf omkring projektet her.

  01
  02
 • Gøteborg Allé, Aarhus

  Om projektet: ca. 235 ungdomsboliger på 50-85 m². Der opføres i alt ca. 17.500 m².

  Beskrivelse:

  Boligerne er centralt beliggende i forhold til mange af Aarhus’ uddannelsesinstitutioner. Den lukkede karré med topmoderne ungdomsboliger og de flotte grønne udenomsarealer sikrer, at området udgør en lille by i byen, som studerende og førstegangskøbere vil finde det meget attraktivt at bosætte sig i.

  Alle lejlighederne har egen altan, og hele tagarealet udgør en samlet taghave til fri afbenyttelse for bygningens beboere.

  Projektet tegnes af AART architects og forventes opført i totalentreprise. Vi forventer at udbyde lejlighederne i andet halvår af 2018.

  KONstruct udvikler projektet i samarbejde med Kontiki Holding, der er investoren bag projektet.

  Forventet aflevering: udgangen af 2019.

  Hent pdf omkring projektet her.

  01
  02
  03
  05
  04
  06
 • Havkærvej, Tilst

  Om projektet: På den gamle GASA-grund i Tilst udvikler KONstruct en helt ny bydel med ca. 625 nye boliger samt i mindre omfang kontorer, som samlet udgør ca. 62.000 m². Visionen er at skabe en ny, levende bydel i Tilst med et mangfoldigt boligudbud og attraktive byrum. Den 7,5 ha store bydel vil kunne understøtte handelsmulighederne og byomdannelsen i Tilst og vil desuden forøge boligudbuddet i Aarhusområdet.

  Boligsammensætning: Den primære anvendelse i området bliver fastlagt til boligformål fordelt på fire hovedtyper: Town-houses i to samt tre etager, punkthuse i fire og fem etager, karrébebyggelser i to-fire etager samt ungdomsboliger. Den bredt sammensatte boligmasse skaber en mere varieret og levende bydel.

  Der arbejdes med færdiggørelsen af lokalplanen for området, som forventes at kunne godkendes i løbet af sommeren 2017. Herefter kan de første boliger opføres.

  KONstruct udvikler projektet i samarbejde med Ejendomsgruppen Danmark.

  Forventet aflevering: udgangen af 2020.

  Hent pdf omkring projektet her.

  00
  01
  02
  03
  04
  05
  06
  07
  08
 • Kongeskrænten, Smørum

  Om projektet: Kongeskrænten er en del af et område, hvor nye modeller for tætte, sociale og grønne bymiljøer vokser frem, og dette område tilbyder en unik mulighed for at lægge grundstenen til en langsigtet plan, der understøtter fællesskaber og naboskab i Egedal Kommune.

  Kongeskrænten er placeret i et vidtstrakt grønt landskab med kuperet terræn og stærke landskabelige pejlemærker som gravhøje og det naturskønne dige. De kommende bebyggelser integreres i landskabet og får kontakt med og udsyn til omgivelserne, så der skabes nye funktioner og forbindelser i et ’urbant urlandskab’.

  Boligsammensætning: Det bedste resultat over en lang tidshorisont vil blive opnået ved at benytte materialer med lang levetid og nem vedligeholdelse. Ligesom beplantningen rundt om bebyggelsen, der ikke vil blive trimmet, vil husene stå robust midt i det grønne. Facaderne skalmures, og dermed bruges tegl som et solidt og vedligeholdelsesfrit, men også smukt, materiale – her brugt i øjenhøjde. På udvalgte facadepartier mures tegl i forbandt, hvilket både skaber en flot skyggeeffekt og gør det muligt for slyngplanter at vokse op ad facaderne, så bebyggelsen begrønnes med tiden.

  Projektet omfatter tre gennemgående boligtyper: 59 toplansboliger i to varianter på 126-134 m², som består af firerums boligtyper, og 7 treplansboliger på 165-172 m² med femrumsboliger. Fælles for boligerne er, at de alle er indrettet med to badeværelser. Ligeledes har alle boliger adgang til både forhave og baghave fra det åbne køkken-alrum. Alle boliger opføres som energi 2020-boliger, hvilket sikrer et meget lille energiforbrug.

  Forventet aflevering: Etape 1: medio 2018. Etape 2: primo 2019.

  01
  02
  03
  04
  05
  06
  07
  08
  09
  10
  11
  12
 • Lystrupvej, Risskov
 • Gøteborg Allé, Aarhus
 • Havkærvej, Tilst
 • Kongeskrænten, Smørum